Refleksskjerm 7i1 - 90x120 cm

Bruk av en refleksskjerm kan ofte være det som skiller et godt bilde fra et flott bilde.
På lager
SKU
10841
kr 835,00

Bruk av en refleksskjerm kan ofte være det som skiller et godt bilde fra et flott bilde. Refleksskjermer kan brukes i studio, men det er ofte utendørs at man får mest utbytte av dette allsidige hjelpemiddelet.

Klikk på Video-fanen for å se Craig Beckta gå igjennom hvordan noen av de vanligste refleksskjermene brukes og hvilken effekt dette kan ha på bildene dine.

Dette er en refleksskjermpakke med 7 forskjellige overflater: 

 
  • Sølv: 
Dette er kanskje den mest brukte siden. Den er perfekt i situasjoner hvor det enten er lite lys tilgjengelig eller hvor sterkt lys av en eller annen grunn trengs. Kan dog gi for sterkt lys i fullt dagslys. Gir en nøytral farge på lyset.
 
  • Gull: 
Gir nesten like sterkt lys som sølv, men resultatet blir en varmere og mykere farge.
 
  • Hvit: 
Mye av den samme effekten som sølv, men gir et mykere og "renere" lys. Må som oftest holdes tettere på motivet enn sølv. Brukes også ofte i studio i forbindelse med blitsfotografering.
 
  • Halvtransparent:  
Brukes egentlig ikke som en refleksskjerm, men holdes istedet over eller ved siden av motivet for å myke opp og dempe lyskilden.
 
  • Sunfire: 
Det klingende norske navnet Sunfire (kalles også ofte Weaving) er egentlig en blanding av gull og sølv og gir - ikke overraskende - litt av effekten fra begge. Mye/sterkt lys, men noe varmere og mykere farge enn kun sølv.
 
  • Blå: 
Brukes ikke som en reflektor, men som en chromakey bakgrunn (bluescreen).
 
  • Grønn: 
Brukes ikke som en reflektor, men som en chromakey bakgrunn (greenscreen).


Kan med letthet (i det minste etter litt trening :-) slås sammen etter bruk og tar kun opp ca. 1/3 av plassen den tar når den er brettet ut.

Størrelse: 90x120 cm.

Spesifikasjoner
Form Oval
Overflater Blå, Grønn, Gull, Halvtransp., Hvit, Sunfire, Sølv
Størrelse 90x120 cm