Termografikikkert - Flir Scout TK

7195
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
11196

Flir Scout TK er kikkerten for deg som lenge har hatt lyst til å prøve termografi, men ikke har villet gjøre den store investeringen det - frem til nå - har innebært.

Flir Scout TK er en svært prisgunstig termografikikkert i lommeformat som er skapt for å oppdage verdenen på en helt ny måte. Det avslører omgivelsene og gjør deg i stand til å se mennesker, objekter og dyr over 100 meter unna. 

Kikkerten er enkelt å bruke og kommer med mulighet for å spille inn video eller ta stillbilder av det du ser. 

Finn varmetap i bygg, inspiser elektriske komponenter, påvis fuktighet i veggen før muggen tar overhånd, bruk den til overvåkning, få oversikt over skogsbrannen, inspiser bilmotoren, sjekk om poden virkelig har feber, se gjennom tåke eller røyk osv osv. Friluftsentusiastenene bil nok også gni seg i hendene over muligheten til å oppdage vilt i naturen under forhold hvor det ellers hadde vært vanskelig - eller umulig - å se noe som helst. Den ideelle løsningen for f.eks. ettersøksekvipasjer. Som du skjønner er bruksområdene er nærmest uendelige. Vil du dele med deg hva du bruker din Flir Scout TK til hører vi svært gjerne fra deg :-)

Flir Scout TK kommer med et innebygget batteri som enkelt lades opp vha. den medfølgende USB-kabelen. 

Spesifikasjoner:

Temperaturområde, lagring: -40° to 60°C
Temperaturområde, bruk: -20° to 40°C
Vekt: 170 gram.
Dimensjoner: 100x38x38 mm
Batterilevetid: >5 timer
Detektor: VOx Microbolometer
Følsomhet: 0.1°C
Oppløsning: 160x120
Oppfriskningsrate: <9Hz
Bølgelengde: 7.5 - 13.5 μm
Display: 640x480
Rekkevidde: 100 meter