Trådløs Fjernutløser til Fujifilm - Godox X1TF

Godox X1 er en profesjonell trådløs fjernutløser til Fujifilm med en imponerende mengde bruksområder og muligheter.
På lager
SKU
12052
kr 595,00

Godox X1 er en profesjonell trådløs fjernutløser til Fujifilm med en imponerende mengde bruksområder og muligheter.

Den kommer med multi-kanals trigging og gir deg svært stabil signaloverføring - slutt på irritasjonsmomentene når du misser en fotomulighet fordi blitsen ikke løses ut.

X1 støtter både Fujis TTL-funksjoner samt HSS, noe som gjør den til et naturlig valg enten du skal bruke den til å utløse en studioblits, kamerablits eller et kamera. Den kan brukes direkte mot alle Godox sine blitser som har innebygget 2.4GHz mottaker, eller bygges ut med en X1R-mottaker (se under "Tilbehør"-fanen) om du skal bruke den sammen med annet utstyr. Bruksområdene er dermed enorme.

Synkronisering på både fremre og bakre lukkergardin(*) støttes selvsagt. 

Du har hele 32 kanaler å boltre deg med, noe som gjør at mange fotografer kan bruke radiosystemet i samme område uten å utløse hverandres blitser, eller du kan dele inn blitsene i 5 grupper og så velge direkte på senderen hvilke grupper som til enhver tid skal trigges.

Du kan også fjernutløse kameraet via X1. Du har dermed mulighet til å sette opp så mange kameraer og blits-kombinasjoner du vil og trigge alle samtidig - eller hver for seg. Det er fristende å bruke uttrykket "Kun fantasien setter begrensninger" :-)

*: Enkelte av Fujis kameraer støtter ikke alle funksjonene X1 tilbyr. Klikk her for en oversikt. (Se etter "Compatible Camera Models")

Spesifikasjoner
Produsent Godox
Støtter HSS Nei