Stativhode Motorisert - Sevenoak SK-EBH2000

Sevenoak SK-EBH2000 er et kompakt og lett elektronisk panoramahode som lar deg enkelt ta bilder av panoramabilder og time-lapse-videoer.
På lager
SKU
12759
kr 1 555,00

Sevenoak SK-EBH2000 er et kompakt og lett elektronisk panoramahode som lar deg enkelt ta bilder av panoramabilder og time-lapse-videoer.

Panoramahodet er egnet for bruk med smarttelefonen, DSLR-kameraer (opptil ca. 2 kilo) og GoPro. Den klare LED-kontrollskjermen lar deg bestemme alle innstillinger selv. Du kan for eksempel velge rotasjonsretning og rotasjonshastighet selv. Du har også kontinuerlig rotasjon, eller et nøyaktig antall grader (per ti grader justerbar).

På toppen har SK-EBH2000 1/4"-gjenger, slik at du kan feste kameraet til det. I bunnen er en 3/8" gjengeparti. Dette lar deg feste SK-EBH2000 til et stativ eller en annen enhet med 3/8"-gjenger.

Panoramahodet fungerer på både strøm og fire AA-batterier (ikke inkludert). Batteriene kan vare i opptil 6 timer. Den gjenværende brukstiden indikeres av en batteriindikator på LED-skjermen.

For å bruke det elektroniske panoramahodet, kobler du den medfølgende USB-kabelen til USB-porten, eller setter batteriene i kupeen. Fjern deretter gummihettene fra gjengene på toppen. Nå kan du plassere kameraet.

For bruk med smarttelefonen din, fest mobilholderen horisontalt eller vertikalt på tråden. Denne holderen er utvidbar og er derfor egnet for mobiltelefoner med bredde 51-75 mm.

For bruk med GoPro, fest den medfølgende GoPro-holderen til gjengene. 

Inkludert i pakken:

 - SK-EBH2000
 - Smarttelefonholder
 - GoPro-holder
 - Micro-USB-kabel
 - Beskyttelseshette for gjenger
 - Gjenget adapter gullfarget
 - Bæreveske med beltetilkobling
 - Bruksanvisning
 - Garantikort
 

Spesifikasjoner
Selvroterende Ja
Belastningsevne 2,00 kg
Bruksområde Foto