Tripod - Fotopro X-GO MINI + Stativhode 42Q

Spesialpris 595 Vanlig pris 1075
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
12066

Alle modellene i X-GO-serien fra Fotopro er produsert i høykvalitets karbonfiber og bidrar til den svært lave vekten, noe som er svært så imponerende med tanke på alle de innovative løsningene som Fotopro har bygget inn i denne serien.

X-GO leveres med et avtagbart kulehode og er en ideell reisepartner for den eventyrlystne fotografen som ikke ønsker å fire på kvalitetskravene han stiller til fotostativet.

Med solide 8 kg. belastningsevne kan du trygt bruke X-GO MINI sammen med de aller fleste kamera/objektiv-kombinasjoner.

Beina kan brettes ut i tre forskjellige vinkler. I tillegg kan midtsøylen snus, noe som gjør at du kommer helt ned til bakken for f.eks. makrofotografering.

Trenger du å endre lengden på beina, gjøres dette svært enkelt takket vært Fotopros Twistlock-system som låser og åpner lengdejusteringen med kun en kvart omdreining på låseringen.

Spesifikasjoner

Modell: X-GO MINI
Stativhode: Ja - FPH-42Q
Materiale: Karbonfiber
Seksjoner: 3
Bein - diameter: 22, 19 og 16 mm
Bein - spredning: 21°, 55° og 82°
Bein - låsetype: Twistlock
Bein - spikes: Nei
Midtsøyle: Ja
Lengde sammenslått: 175 mm
Minimum høyde: 170 mm
Maksimum høyde: 465 mm
Egenvekt: 0.67 kg
Belastningsevne: 8 kg
Kameraplate: QAL-40
Min/maks temperatur: -40 til 70°C
Bæreveske medfølger: Ja

Informasjon om produsenten:

Fotopro har i en lang årrekke levert prisvinnende fotoprodukter til både profesjonelle og amatørfotografer verden over. De vektlegger å levere produkter av svært høy kvalitet og har et erfarent utviklingsteam som hele tiden setter kundens behov i fokus.

Fotopro har utviklet en rekke patenterte, teknologiske løsninger og det er ikke uten grunn at deres innovative design kopiereres av andre produsenter.

fotopro-logo