Lysmaling

Lysmaling er en kunstform. Man bruker håndholdte lys til å male og/eller tegne inn i en scene mens lukkeren på kameraet forblir åpen. Ved å ta bilder på et mørkt sted og bruke lange eksponeringstider (la oss si en 30 sekunders eksponering), kan du blinke, stripe, farge, lage teksturer og stier av lys ved hjelp av våre lysmalerpensler uten å gjøre det i etterproduksjon. Eksponeringstid for lysmalerier kan variere fra bare noen få sekunder opptil en time eller mer.

Det patenterte lysmalingssystemet fra Light Painting Brushes lar fotografer koble lyskilder til et stort utvalg av lysmodifiserende enheter. Systemet lar deg bytte både lyskilde og lysformere raskt og enkelt under en enkelt eksponering, noe som gjør det enkelt å bruke mange forskjellige farger, former og teksturer. Se denne og denne videoen for en kort beskrivelse av hvordan Light Painting Brushes-systemet fungerer.

Light Painting Brushes-systemet er bygget rundt en enkelt komponent - Universalholderen (The Universal Connector). Den er nøkkelen som låser opp Light Painting Brushes-systemet. Du må ha minst en, men vi anbefaler at du kjøper flere slik at det er enklere for deg å kombinere effektene slik du ønsker.

Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-25 av 72

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-25 av 72

Side
per side
Angi synkende retning