Om oss

Fotoplex.no eies og drives av firmaet Powercord AS (915442269) med base i Skjeberg i Sarpsborg - Østfolds solskinnsby.

I våre lokaler i Høysandveien 4 i stasjonsbyen har vi både kontor og et stort lager, og er du så heldig så du bor i nærheten er du selvsagt hjertelig velkommen innom, enten det nå er for å hente varer eller bare slå av en hyggelig fotoprat.

Vi har etterhvert tilegnet oss over 20 års erfaring med drift av nettbutikker i Norge, og Fotoplex.no kom til som et resultat av en brennende interesse for faget kombinert med et ønske om å tilby vår norske medfotografer en nettbutikk hvor de kunne handle fra et bredt utvalg av fototilbehør til hyggelige priser.

Fotoapparater og objektiver kommer du nok ikke til å finne mye av hos oss, men vi har som mål at når det gjelder alt annet skal du ikke behøve å handle andre steder. Vi ønsker å ha et så komplett sortiment som mulig, så er det produkter du savner i utvalget vårt hører vi veldig gjerne fra deg. Vi ønsker å ha en så tett dialog som mulig med deg som kunde - både før, under og etter salget. Og blir det ikke noe salg så synes vi det er hyggelig med en fotoprat uansett.

Vi vil at du skal oppleve handleturen hos oss som en utelukkende positiv opplevelse. Vår erfaring er at det ikke finnes bedre reklame enn en superfornøyd kunde!