Trillekoffert - Tenba Air Case Attache - Modell 3220

3794
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
12876

Tenba Air Case Attaché 3220 er en sendbar, flyplassvennlig og nærmest unkuselig veske/koffert som passer til 2-4 speilløse kameraer, DSLR eller cine-kameraer og opp til 10-14 objektiv. Størrelsen gjør at den også er meget godt egnet til et lysoppsett, eller at du kombinerer kamera/objektiv/lys/stativ i samme koffert. (Den har til og med plass til stativ som måler opp til 69 cm sammenslått). De hjørnemonterte hjulene gir en bred og stabil hjulbase og bidrar til at du med enkelhet frakter den med deg, selv når den er fullstappet av utstyr.

Tenba Air Case Attaché vesker er den ultimate lettvektige transportløsningen for enhver type og størrelse av fotografisk og filmskapende utstyr. Tenbas patenterte Air Case-konstruksjon gir beskyttelsen, styrken og stivheten til en hardcase til en brøkdel av vekten.

De er sterke nok til å tåle mer enn 180 kg stablet på toppen, men allikevel veier de opptil 40% mindre enn den gjennomsnittlige hardcasen. Dette gjør det mulig å lagre mer utstyr - og tyngre utstyr - i vesken og fremdeles være innenfor grensen flyselskapene opererer med. De løser også mange av de vanlige problemene med hardcases ved å ha mer komfortable utvendige håndtak, mykere, mer tilpassbare interiøroppsett, glidelås med innvendige lommer og mye mer.

Denne vesken oppfyller flyselskapenes strengeste internasjonale forskrifter for flybaggasje.

Spesifikasjoner

Modell: AIR CASE ATTACHÉ 3220
Modellnummer: 634-226
Egenvekt: 10.2 kg
Kameraer: 2-4
Objektiv: 10-14
Dimensjoner, utvendig: 58x81x37 cm
Dimensjoner, innvendig: 42x70x25 cm