Refleksskjerm 5i1 - 91x122 cm

Bruk av en refleksskjerm kan ofte være det som skiller et godt bilde fra et flott bilde.
På lager
SKU
10836
kr 595,00

Bruk av en refleksskjerm kan ofte være det som skiller et godt bilde fra et flott bilde. Refleksskjermer kan brukes i studio, men det er ofte utendørs at man får mest utbytte av dette allsidige hjelpemiddelet.

Klikk på Video-fanen for å se Craig Beckta gå igjennom hvordan noen av de vanligste refleksskjermene brukes og hvilken effekt dette kan ha på bildene dine.

Dette er en refleksskjermpakke med 5 forskjellige overflater: 

 
  • Sølv: 
Dette er kanskje den mest brukte siden. Den er perfekt i situasjoner hvor det enten er lite lys tilgjengelig eller hvor sterkt lys av en eller annen grunn trengs. Kan dog gi for sterkt lys i fullt dagslys. Gir en nøytral farge på lyset.
 
  • Gull: 
Gir nesten like sterkt lys som sølv, men resultatet blir en varmere og mykere farge.
 
  • Hvit: 
Mye av den samme effekten som sølv, men gir et mykere og "renere" lys. Må som oftest holdes tettere på motivet enn sølv. Brukes også ofte i studio i forbindelse med blitsfotografering.
 
  • Halvtransparent:  
Brukes egentlig ikke som en refleksskjerm, men holdes istedet over eller ved siden av motivet for å myke opp og dempe lyskilden.
 
  • Sort: 
Dette er snarere en anti-refleksskjerm. Brukes for å skyggelegge deler av motivet eller dempe sterkt lys.


Kan med letthet (i det minste etter litt trening :-) slås sammen etter bruk og tar kun opp ca. 1/3 av plassen den tar når den er brettet ut.

Størrelse: 91x122 cm.

Spesifikasjoner
Form Oval
Overflater Gull, Halvtransp., Hvit, Sølv, Sort
Størrelse 91x122 cm