Bomstativ til hjørne - Høyde: 141 - 210 cm

7495
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
11124

(Se en animasjon som viser hvordan stativet fungerer under denne teksten)

Dette er et bomstativ litt utenom det vanlige med en belastningsevne på hele 10 kg.

Bomarmen er en del av stativet, og dem spesielle basen og konstruksjonen gjør det mulig å feste en gjenstand (f.eks. en lyskilde, mikrofon, kamera osv.) i en nesten hvilken som helst posisjon uten at bomarmen blir ubalansert.

Du kan forlenge bomarmen horisontalt til så mye som 250 cm og feste utstyret i enden. Eller - i stedet for horisontal bruk, kan du flytte bomarmen diagonalt opp eller ned. Hvis du plasserer den på en forhøyning, kan spigoten i enden på bomarmen til og med plasseres lavere enn bunnen av stativet. 

Stålkonstruksjonen og roterende knotter i hel-metall sikrer årevis med pålitelighet - selv om du bruker det mye på location. Seksjonene på bomarmen er justerbare i lengden på tre steder, så du kan stille inn bomarmen fra 115 til hele 250 cm. Stativet i seg selv er høydejusterbart fra 141 til 210 cm, og når det ikke er i bruk, bretter du det sammen til en enkelt enhet på 176 cm.

Når du fester et tungt tilbehør (opptil 10 kg) til enden av bomarmen, må du kanskje kompensere for vekten for å holde stativet balansert. For å gjøre dette kan du montere det medfølgende benet under stativet, slik at stativet lener seg lenger bakover. Du kan også bruke den medfølgende sandsekken for å balansere riggen ytterligere.

Når du ønsker å plassere en lampe, retningsmikrofon eller annet produkt med spigotfeste i en hvilken som helst posisjon, er dette stativet et ideelt verktøy. Plasser for eksempel en retningsmikrofon i en vinkel over hodet til intervjuobjektet uten at den er synlig. Det er også et hendig verktøy for studiobelysning ettersom den lar deg posisjonere lyset 2 meter i alle retninger - også over - motivet ditt.