Kameradyr - Shutter Hugger - Frosk

325
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
11552

Kameradyr ("Camera Creatures") er myke tøydyr som er laget for å gjøre hverdagen din som barnefotograf en god del enklere - og mye morsommere - for både fotograf og modell. Alle dyrene kommer med en innebygget pipelyd som aktiveres når du klemmer på dyret og åpningen i midten kan justeres så kameradyret kan monteres på objektiv opp til 10 cm i diameter.  

Kameradyrene kan brukes til barn i alle aldersgrupper - helt fra de er nyfødt til 5 år og oppover. Her er noen tips som kan hjelpe deg til å få mest mulig ut av ditt kameradyr:

0-6 mnd: De sterke fargene og ikke minst pipelyden appelerer veldig til de helt minste. Bare vis dem kameradyret på objektivet ditt og du har fanget oppmerksomheten deres. Bruk pipelyden så snart de snur seg vekk, og når de vender seg mot kameraet igjen kan du feste fantastiske ansiktsuttrykk til "film".

6-18 mnd: Rundt denne tiden er det en hel verden som venter på å bli oppdaget! Den lille babyen som en gang satt helt stille på fanget kryper nå rundt og skal utforske omgivelsene. Det skal ikke så mye til før barnet bli ufokusert, så det kan lønne seg å gjøre så mye som mulig klart på forhånd. Når du er klar til å fotografere, viser du barnet kameradyret - gjerne helt tett på. Flytt deg så raskt tilbake, spør f.eks. "Hvor ble det av frosken" eller "Så du hvor uglen fløy? og ha kameraet klart til å fange reaksjonene. Bruk pipelyden når de begynner å miste interessen.

18 mnd - 4 år: En fin måte å få barnet til å bli "varm i trøya" på er å starte med å si at du har med deg en helt spesiell venn som elsker å ta bilder og som gjerne vil være med. Har du flere kameradyr lar du barnet velge hvilket dyr dere skal bruke. Fortell barnet at kameradyret kan snakke og at barnet skal gjette hva det kommer til å si. Når du er klar til å ta bildet trykker du slik at det kommer en pipelyd. Spør så om de tror at det vil si noe mer, vent - og trykk igjen.

5 år og opp: Selv 5-6-7-åringer synes det er morsomt om du forteller dem "Jeg har mistet kjælefrosken (eller ugla/krabben/marihøna) min og aner ikke hvor den har blitt av. Få barnet til å prøve og forklare deg hvor det er - mens du selvsagt tar bilder. For mange kan selve kameraet være litt skremmende, og istedet for å løpe mot det løper kanskje barnet fra det. Kameradyr er en perfekt måte å få barnet til å slappe av og føle seg mere tilpass foran kameraet.

Kameradyrene er også midt i blinken når du f.eks. skal fotografere grupper. Pipelydene kan trekke oppmerksomheten bort fra forstyrrende elementer i rommet og de sterke fargene til de søte skapningene du har rundt objektivet gjør at barna føler seg mer tilpass og avslappet.

Skaperen av kameradyrene oppsummerer dem på en svært treffende måte: 

"With a Camera Creature on your lens, you're just a squeak and a click from the perfect pic!"