Tilbehørsholder - MagMod MagGrip 2

395
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
11983

MagGrip er et av kjerneproduktene i MagMod-serien og har nå kommet i versjon 2 som er 30% mindre enn forgjengeren og er enda bedre egnet for blitser med rundt hode.

Det revolusjonerende designet gir deg en hurtigere, enklere og sterkere måte å feste lysformer(e) til kamerablitsen.

Design-teamet bak MagMod mener at borrelås hører hjemme på bestemors sko - ikke på en blits. Du kan derfor vinke farvel til både borrelås, teip, strikker og strips - og si hei til magneter!

Vha. de 2 innebygde superkraftige magnetene kan du nemlig legge til og fjerne tilbehør på et øyeblikk, noe som gjør at du jobber langt mer effektivt - og ser ut som den profesjonelle fotografen du tross alt er :-)

Med MagGrip på blitsen din kan du på et øyeblikk (og lydløst) legge til lysformere etter eget ønske - og i hvilken rekkefølge du ønsker. Du kan nemlig stakke flere formere utenpå hverandre.

Holderen er laget av fleksibel silikon og fungerer som en "strikk" som fester seg rundt hodet på speedliten din - om og om igjen. Den passer nær sagt alle kamerablitser, og gjør dermed investeringen minimal ettersom du kan bruke de samme lysformerne på blitsen du har nå - og de du kommer til å få i fremtiden.

Velbekomme!