Tripod - Fotopro T-64C

4795
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
12061

Som de andre modellene i T-serien fra Fotopro er T-64C produsert i høykvalitets 1K karbonfiber. 1K brukes ikke ofte i denne typen produkter pga. de høye produksjonskostnadene, men Fotopro går ikke på kompromiss med noe når de utvikler high-end fotostativ for den kvalitetsbevisste foto- eller videografen.

Bruken av 1K gjør L-serien 20% lettere og sterkere enn tilsvarende stativ produsert av "vanlig" karbonfiber. Dette gjør den til et naturlig førstevalg for fotografer som er ute etter et lett, men samtidig meget sterkt stativ med mange innovative løsninger.

Med solide 20 kg. belastningsevne kan du trygt bruke T-64C sammen med selv de tyngste favorittobjektivene dine, og beina kan brettes ut i tre forskjellige vinkler og lar deg plassere kameraet så lavt som under 15 cm fra bakken når det er behov for det. Trenger du å endre lengden på beina, gjøres dette svært enkelt takket vært Fotopros Twistlock-system som låser og åpner lengdejusteringen med kun en kvart omdreining på låseringen.

T-64C leveres uten stativhode slik at du kan montere på det hodet som passer ditt bruksområde best. Stativhodet festes med standard 3/8"-gjenger.

På undersiden av stativet finner du en krok som lar deg feste enten vekter for økt stabilitet - eller om du bare ønsker å henge fotobagen litt over elementene.

Føttene kommer med avtagbare gummitupper, og under dem skjuler det seg spikes som sørger for at stativet står stødig uansett hvilket underlag du plasserer det på.     

Spesifikasjoner

Modell: T-64C
Stativhode: Nei
Materiale: Karbonfiber
Seksjoner: 4
Bein - diameter: 28. 25, 22 og 19 mm
Bein - spredning: 24°, 55° og 82°
Bein - låsetype: Twistlock
Bein - spikes: Ja
Midtsøyle: Ja
Lengde sammenslått: 526 mm
Minimum høyde: 146 mm
Maksimum høyde: 1496 mm
Egenvekt: 1.55 kg
Belastningsevne: 20 kg
Kameraplate: Nei
Min/maks temperatur: -40 til 70°C
Bæreveske medfølger: Ja

Informasjon om produsenten:

Fotopro har i en lang årrekke levert prisvinnende fotoprodukter til både profesjonelle og amatørfotografer verden over. De vektlegger å levere produkter av svært høy kvalitet og har et erfarent utviklingsteam som hele tiden setter kundens behov i fokus.

Fotopro har utviklet en rekke patenterte, teknologiske løsninger og det er ikke uten grunn at deres innovative design kopiereres av andre produsenter.

fotopro-logo