Tripod - Fotopro M-5 MINI + Stativhode 53P

899
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
12067

Fotopro M-5 er like kompakt som en brusboks, men ikke la den lille størrelsen lure deg. Produsert i en høykvalitets aluminium/magnesium-legering kan denne lille krabaten håndtere belastninger på hele 8 kg.

M-5 leveres med et avtagbart kulehode og er en ideell reisepartner for den eventyrlystne fotografen som ikke ønsker å fire på kvalitetskravene han stiller til fotostativet.

Beina kan brettes ut i tre forskjellige vinkler. I tillegg kan midtsøylen snus, noe som gjør at du kommer helt ned til bakken for f.eks. makrofotografering.

Trenger du å endre lengden på beina, gjøres dette svært enkelt takket vært Fotopros Twistlock-system som låser og åpner lengdejusteringen med kun en kvart omdreining på låseringen.

Ved å justere lengden på beina kan du med enkelhet gjøre om M-5 til å bli en liten bryst- eller skulderrig, og når du er ferdig for dagen pakker du den sammen og legger den i den medfølgende minivesken som du kan feste i buksebeltet eller til en bærereim.

Spesifikasjoner

Modell: M-5 MINI
Stativhode: Ja - FPH-53P
Materiale: Aluminium
Seksjoner: 5
Bein - diameter: 25, 21, 18, 15 og 12 mm
Bein - spredning: 21°, 51° og 82°
Bein - låsetype: Twistlock
Bein - spikes: Ja
Midtsøyle: Ja
Lengde sammenslått: 150 mm
Minimum høyde: 160 mm
Maksimum høyde: 470 mm
Egenvekt: 0.79 kg
Belastningsevne: 8 kg
Kameraplate: QAL-40
Min/maks temperatur: -40 til 70°C
Bæreveske medfølger: Ja

Informasjon om produsenten:

Fotopro har i en lang årrekke levert prisvinnende fotoprodukter til både profesjonelle og amatørfotografer verden over. De vektlegger å levere produkter av svært høy kvalitet og har et erfarent utviklingsteam som hele tiden setter kundens behov i fokus.

Fotopro har utviklet en rekke patenterte, teknologiske løsninger og det er ikke uten grunn at deres innovative design kopiereres av andre produsenter.

fotopro-logo