Tripod - Fotopro X4iE + Stativhode 42Q

915
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
12180

Fotopro X4iE er produsert i en høykvalitets aluminium/magnesium-legering og til tross for den beskjedne fysiske størrelsen kan denne lille krabaten håndtere belastninger på hele 8 kg.

X4iE leveres med et avtagbart kulehode og er en ideell reisepartner for den eventyrlystne fotografen som ikke ønsker å fire på kvalitetskravene han stiller til fotostativet.

Beina kan brettes ut i treforskjellige vinkler og trenger du å endre lengden, gjøres dette svært enkelt takket vært Fotopros Twistlock-system som låser og åpner lengdejusteringen med kun en kvart omdreining på låseringen.

På undersiden av stativet finner du en krok som lar deg feste enten vekter for økt stabilitet - eller om du bare ønsker å henge fotobagen litt over elementene.

Spesifikasjoner

Modell: X4iE
Stativhode: Ja - FPH-42Q
Materiale: Aluminium
Seksjoner: 5
Bein - diameter: 22, 19, 16 ,13 og 9.8 mm
Bein - spredning: 21°, 55° og 82°
Bein - låsetype: Twistlock
Bein - spikes: Nei
Midtsøyle: Ja
Lengde sammenslått: 310 mm
Minimum høyde: 345 mm
Maksimum høyde: 1510 mm
Egenvekt: 1.16 kg
Belastningsevne: 8 kg
Kameraplate: QAL-40
Min/maks temperatur: -40 til 70°C
Bæreveske medfølger: Ja

Informasjon om produsenten:

Fotopro har i en lang årrekke levert prisvinnende fotoprodukter til både profesjonelle og amatørfotografer verden over. De vektlegger å levere produkter av svært høy kvalitet og har et erfarent utviklingsteam som hele tiden setter kundens behov i fokus.

Fotopro har utviklet en rekke patenterte, teknologiske løsninger og det er ikke uten grunn at deres innovative design kopiereres av andre produsenter.

fotopro-logo