Refleks- og diffusorskjerm med paraplyfeste - 5i1 - 61x76 cm

715
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
12769

Bruk av en refleksskjerm kan ofte være det som skiller et godt bilde fra et flott bilde. Refleksskjermer kan brukes i studio, men det er ofte utendørs at man får mest utbytte av dette allsidige hjelpemiddelet.Bruk av en refleksskjerm kan ofte være det som skiller et godt bilde fra et flott bilde. Refleksskjermer kan brukes i studio, men det er ofte utendørs at man får mest utbytte av dette allsidige hjelpemiddelet.

Klikk på Video-fanen for å se Craig Beckta gå igjennom hvordan noen av de vanligste refleksskjermene brukes og hvilken effekt dette kan ha på bildene dine.

Dette er en refleksskjerm- og diffusorpakke med 5 forskjellige overflater: 

Sølv: Dette er kanskje den mest brukte siden. Den er perfekt i situasjoner hvor det enten er lite lys tilgjengelig eller hvor sterkt lys av en eller annen grunn trengs. Kan dog gi for sterkt lys i fullt dagslys. Gir en nøytral farge på lyset. 

Halvtransparent: Brukes egentlig ikke som en refleksskjerm, men holdes istedet over eller ved siden av motivet for å myke opp og dempe lyskilden.

Hvit: Mye av den samme effekten som sølv, men gir et mykere og "renere" lys. Må som oftest holdes tettere på motivet enn sølv. Brukes også ofte i studio i forbindelse med blitsfotografering.

Gull: Gir nesten like sterkt lys som sølv, men resultatet blir en varmere og mykere farge.

Sort: Dette er snarere en anti-refleksskjerm. Brukes for å skyggelegge deler av motivet eller dempe sterkt lys.

Denne refleksskjermen skiller seg litt fra mengden pga. størrelsen og ved at den kommer levert med ramme og paraplyfeste. Den kan dermed enkelt monteres på alt utstyr som har innebygget paraplyholder og kan potensielt dreies og vinkles for å gi akkurat den effekten du er ute etter. Stativ og paraplyholder medfølger ikke.

Størrelse: 61x76 cm.