Kunstig sigarett - USB ladbar

En elektronisk rekvisitt som simulerer effekten av røyking. Enheten er en elektronisk "sigarett" i standard sigarettstørrelse som genererer en giftfri damp som gjør det mulig å realisere røyking uten å være utsatt for faktisk røyk, kreftfremkallende stoffer, nikotin eller lukt.
På lager
SKU
12807
kr 595,00

Noen ganger må man skildre det å røyke for å fylle rollen som karakter - enten det er på scene, film eller foto. Å røyke faktiske sigaretter på scenen eller på settet/studioet er (som vi vet) hverken lov eller ønskelig.

Vi tilbyr derfor her en genial løsning. En elektronisk rekvisitt som simulerer effekten av røyking. Enheten er en elektronisk "sigarett" i standard sigarettstørrelse som genererer en giftfri damp som gjør det mulig å realisere røyking uten å være utsatt for faktisk røyk, kreftfremkallende stoffer, nikotin eller lukt.

Dette er beste måten å skape en overbevisende røykeeffekt på scenen og skjermen uten bruk av ekte sigaretter. Dette er i hovedsak minirøykemaskiner som ser nøyaktig ut som sigaretter. De ser helt fantastiske ut og har ikke problemene forbundet med ekte brennende sigaretter. Kan brukes enkelt og komfortabelt av ikke-røykere.

De har tre deler, Den utskiftbare munnstykkepatronen, forstøveren som skaper dampen og elektronikken / batterispissen med glødende LED-funksjon.

Alt du trenger for å skape en illusjon av røyking, uten lukt og andrehånds røykfare. Dampen er veldig glatt, og har ikke den samme effekten som å brenne tobakk, men skaper en veldig realistisk visuell effekt. .

Vi har testet mange produkter og har samarbeidet med produsenten for å gi deg denne modellen som vi mener er den beste og sikreste for underholdningsindustriarbeid.

Batteriet lades opp på ca. 20 minutter via en USB port og holder til 40-50 puff.

Pakken inneholder et komplett sett med fordamper, batteripakke m/LED samt 4 røykpatroner.