Studiolampe - LED - Godox SL-60W

Godox SL-60W er en LED-basert lampe og er like godt egnet til filming og fotojournalistikk som portrett- og bryllupsfotografering.
På lager
SKU
13406
kr 1 595,00

Godox SL-60W er en LED-basert lampe og er like godt egnet til filming og fotojournalistikk som portrett- og bryllupsfotografering.

De lyssterke LEDene briljerer med en fargegjengivelsesindex (CRI) på meget imponerende 93+ og en R9-index på 80+, noe som gjør at du kan stole på at denne lampen kommer til å levere - hver gang!

Lysstyrken kan justeres trådløst vha. den medfølgende fjernkontrollen, og du har 6 grupper og 16 kanaler å boltre deg med. Den justerebare effekten (6-60W) tilsvarer en halogenlampe på hele 600W(!).

I bakkant sitter et stort og lettlest LCD-panel som gjør at du hele tiden har full kontroll over hvilke innstillinger lampen har.

SL-60W kommer i tillegg med standard Bowens-fatning, noe som gjør at du kan bruke alt standard Dynaphos- og Bowens-tilbehør med denne lampen. Dette åpner opp for et hav av muligheter når det gjelder lysformere som du kan montere på lampen.

Med en beregnet LED-levetid på ca. 50.000 timer kommer nok du til å gi opp lenge før SL-60W gjør det :-)

Spesifikasjoner: 

Maks. effekt: 60W (tilsvarer 600W)
Fargetemperatur: 5600°K (Dagslys)
Effektkontroll: 6-60W
Fatning: Bowens
Dimensjoner: 240x230x140 mm
Vekt: 1.6 kg.

Informasjon om produsenten:

Godox Photo Equipment Co. Ltd ble grunnlagt i 1993 og mottar internasjonal anerkjennelse som en veletablert utvikler, designer og produsent av produkter med høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Godox tilbyr et komplett utvalg av studiofotograferingsutstyr, inkludert studioblitser, utendørsblitser, kontinuerlig belysning, blitstilbehør, kamerablitser, makrobelysning, fjernutløsere og annet studiotilbehør.

Med over 1.000 ansatte fordelt på 4 fabrikker med totalt 30.000 m² til rådighet, eksporterer Godox sine produkter til storfornøyde fotografer verden over.