Studioblits - Godox Witstro AD300PRO

5495
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
13479

Etter den enorme suksessen Godox har hatt med AD200- og AD4/600-serien, kommer de her med en ny batteriblits som plasserer seg mellom disse ytelsesmessig.

Godox Witstro AD300PRO er en profesjonell batteriblits som er meget godt egnet for bruk i middels travle fotostudioer, men som virkelig kommer til sin rett om du bruker den på location, enten det nå er innendørs eller utendørs. Dette er blitsen for kvalitetsbevisste entusiaster som utelukkende vil ha det beste fra begge verdener. Pga. den imponerende hastigheten - ubeskjedne 1/10200 sekund - kan AD300PRO brukes til å fryse svært hurtige bevegelser og kommer med spesifikasjoner som mange andre batteriblitser i samme prissegment bare kan drømme om.

AD300PRO lar fotografen nyte godt av å kunne justere effekten tilsvarende hele 9 f-stops og en høykvalitets regulator sørger for at spenningen - såvel som fargetemperaturen - holder seg konstant uansett hvilken effekt du stiller blitsen inn på. Med en ladetid fra 0.01 sekunder behøver du heller ikke vente lenge på at blitsen skal lade seg mellom hvert bilde. Kun elektroniske komponenter av ypperste kvalitet er brukt.

AD300PRO kommer med en innebygget mottaker som er kompatibel med Godox sine X-fjernutløsere, noe som betyr at du kun trenger å sette en slik på kameraet - og du er klar til å fyre løs.

Kommunikasjonen mellom fjernutløseren og AD300PRO gjør også at du kan stille effekten direkte fra fjernutløseren uten å måtte gjøre innstillingene direkte på blitsen hver gang noe skal endres. Nevnte vi forresten at du kan benytte deg av HSS opp til 1/8000s?

Et stort og tydelig LCD-panel gir deg tydelig oversikt og gjør navigering i innstillinger til en lek. Det kraftige innstillingslyset (12W LED) er justerbart.

AD300PRO kommer (selvsagt) med TTL og gir deg full kontroll og TTL-kommunikasjon (Canon E-TTL II, Nikon i-TTL, Sony, Olympus, Panasonic, Fujifilm og Pentax) mellom fjernutløser og blits, noe som kommer til å gjøre hverdagen din som fotograf mye enklere - og ikke minst morsommere. Du kan enkelt oppnå fantastiske resultater selv i vanskelige lys-endrende forhold. Funksjoner som synkronisering på fremre og bakre lukkergardin, C.Fn-funksjoner osv. følger med i prisen :-)

Blitsen kan i tillegg selvsagt fjernutløses vha. en vanlig kamerablits via innebygde fotocellen, via en synk-kabel eller vha. test-knappen.

Det kraftige batteriet (2600mAh) sørger for at du har over 300 skudd med full styrke før den trenger å lades opp. Du kan bruke de samme batteriene til AD300PRO som du gjør til AD200/AD200PRO.

AD300PRO kommer i utgangspunktet med Godox-fatning, men denne kan enkelt gjøres om til standard Dynaphos og Bowens-fatning (og andre merker) vha. et adapter (se nedenfor). 

Den leverer varene så til de grader at vi oppfordrer deg til å sammenligne den med blitser fra andre produsenter til den mangedobbelte prisen. 

Alt i alt føler vi oss rimelig sikre på at du kommer til å bli like begeistret for denne blitsen som vi har blitt :-)

Reflektor følger med.

Spesifikasjoner:

Maks. effekt: 300Ws
Fargetemperatur: 5600°K (±200)
Effektkontroll: 1/256-1/1
Innstillingslys: 12W LED
Ladetid: Fra 0.01 sekunder
Utløsermetode: Synk-kabel, test-knapp, slave, trådløs.
Hastighet: Fra 1/10200 sekund
Vekt: 1.25 kg

Informasjon om produsenten:

Godox Photo Equipment Co. Ltd ble grunnlagt i 1993 og mottar internasjonal anerkjennelse som en veletablert utvikler, designer og produsent av produkter med høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Godox tilbyr et komplett utvalg av studiofotograferingsutstyr, inkludert studioblitser, utendørsblitser, kontinuerlig belysning, blitstilbehør, kamerablitser, makrobelysning, fjernutløsere og annet studiotilbehør.

Med over 1.000 ansatte fordelt på 4 fabrikker med totalt 30.000 m² til rådighet, eksporterer Godox sine produkter til storfornøyde fotografer verden over.

godox