Tripod - Fotopro TL-74CL + Stativhode LG-9R

11495
Ventes inn Ventes inn 07.04.2021
SKU
13635

"The mother of all tripods".

Som de andre modellene i T-serien fra Fotopro er TL-74CL produsert i høykvalitets 1K karbonfiber. 1K brukes ikke ofte i denne typen produkter pga. de høye produksjonskostnadene, men Fotopro går ikke på kompromiss med noe når de utvikler high-end fotostativ for den kvalitetsbevisste foto- eller videografen.

Bruken av 1K gjør T-serien 20% lettere og sterkere enn tilsvarende stativ produsert av "vanlig" karbonfiber. Dette gjør den til et naturlig førstevalg for fotografer som er ute etter et lett, men samtidig meget sterkt stativ med mange innovative løsninger.

Hele 8 lag med sammenflettet 1K gjør dette stativet til et monster av en arbeidsmaskin, samtidig som en rekordlav vekt ivaretas.

Med solide 25 kg. belastningsevne kan du trygt bruke TL-74CL sammen med selv de tyngste favorittobjektivene dine, og beina kan brettes ut i tre forskjellige vinkler og lar deg plassere kameraet så lavt som under 25 cm fra bakken når det er behov for det. Trenger du å endre lengden på beina, gjøres dette svært enkelt takket vært Fotopros Twistlock-system som låser og åpner lengdejusteringen med kun en kvart omdreining på låseringen.

TL-74CL er paret med det imponerende kulehodet LG-9R som i likhet med stativet - selvsagt - også tåler 25 kg belastning. Hodet er såkalt "dual purpose", dvs. det leveres med avtagbar videoarm, noe som gjør det like perfekt til fotografen som til videografen. Hodet er arca-swiss kompatibelt og lar deg selvfølgelig justere motstanden slik at du får slikemyke bevegelser når du trenger det. 

På undersiden av stativet finner du en krok som lar deg feste enten vekter for økt stabilitet - eller om du bare ønsker å henge fotobagen litt over elementene.

Føttene kommer med avtagbare gummitupper, og under dem skjuler det seg spikes som sørger for at stativet står stødig uansett hvilket underlag du plasserer det på.

Skal du ha det ultimate av fotostativ er det Fotopro TL-serien du er ute etter.

Spesifikasjoner:

Modell: TL-74CL
Stativhode: Ja - LG-9R
Materiale: Karbonfiber
Seksjoner: 4
Bein - diameter: 36, 32, 28, 25 og 22 mm
Bein - spredning: 22°, 52° og 82°
Bein - låsetype: Twistlock
Bein - spikes: Ja
Midtsøyle: Ja
Lengde sammenslått: 683 mm
Minimum høyde: 248 mm
Maksimum høyde: 1879 mm
Egenvekt: 2.82 kg
Belastningsevne: 25 kg
Kameraplate: Ja
Min/maks temperatur: -40 til 70°C
Bæreveske medfølger: Ja