Skulderveske - Tenba Solstice 7L

648
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
14020

Med en ukomplisert formfaktor som gir god plass, er denne 7L sorte Solstice Sling Bag fra Tenba en slitesterk utstyrsveske designet for utendørsfotografer.

Den har plass til et kompakt DSLR eller speilløst kamera, to til tre objektiver opp til 70-200 mm, et lite stativ eller monopod, pluss et nettbrett så stort som 8" i en dedikert lomme. Den integrerte remmen er justerbar og lar deg komfortabelt bære sekken over skulderen, og så bare svinge den foran deg for rask tilgang til utstyret ditt.

Solstice er konfigurert med to store rom, begge med glidelås for å sikre at gjenstandene dine holder seg trygge under transport. Baklommen er designet for kameraet og objektivene, og har to berøringsfestedeler som kan justeres eller fjernes helt for å passe utstyret ditt best. Når det gjelder frontlommen, kommer den med organiseringshylse for nettbrettet ditt pluss plass til en smarttelefon, penner eller småtilbehør som batterier og ekstra minnekort. Til slutt, plassert på utsiden av vesken, er en strekkveske for et lite stativ, monopod eller vannflaske.

Laget for utendørseventyr, har vesken et vannavstøtende 420D nylonstoff i konstruksjonen og 3D luftnetting på baksiden for å sikre komfortabel bæring, selv på varme dager. Foruten den allsidige stroppen, kan kofferten også bæres for hånd via det øverste håndtaket. I tillegg er et regntrekk inkludert for ekstra beskyttelse under ekstreme værforhold.

Spesifikasjoner:

Modell: SOLSTICE 7L SLING BAG
Modellnummer: 636-421
Egenvekt: 0.59 kg
Kameraer: 1
Objektiv: 2-3
Nettbrett: 1 (opp til 8")
Dimensjoner, utvendig: 21x38x17 cm
Dimensjoner, innvendig: 18x34x11 cm