Bilfeste - Joby GripTight Auto Vent Clip XL

325
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
51283

Joby GripTight Auto Vent Clip XL er en robust og smart bilholder for smarttelefoner som ikke etterlater stygge merker etter sugekopp eller lim i vindusrutene eller på dashbordet ditt. Festet er universalt og passer telefoner med en bredde på 69- 99 mm.

Joby GripTight Auto Vent Clip XL er designet for å kunne festes raskt og enkelt i bilens ventilasjonsgitter, så du får full oversikt ved bruk av telefonens GPS, eller når du skal ha handsfree-samtaler i bilen. 

Den justerbare størrelsen gjør at du kan ha deksler sittende på mobilen, men likevel feste den i bilholderen uten problem.

Auto Vent Clip XL føres inn i ventilasjonsgitteret og klemmes fast. Plasser telefonen i holderen, og juster vinkelen slik du ønsker. Kuleleddet gjør at du kan rotere 360° og tilte 20° opp og ned. 

Som en bonus medfølger det en adapter som kan festes på et lukket flybord, så du for eksempel kan se på filmer og serier når du sitter ombord i flyet. 

Joby GripTight Auto Vent Clip XL er laget av polykarbonat ABS-plast og forsterket innvendig med sterkt, rustfritt stål. Det gjør holderen robust, men likevel lett. Ventilasjonsfestet er av slitesterk og myk TPE-gummi så du unngår riper eller skrapemerker i bilen.

Dimensjoner: 27x126x73 mm
Vekt: 48 gram