Termografikamera - Flir One Pro - Android (Micro-USB)

Spesialpris 4995 Vanlig pris 5495
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
51329

Er du ute etter et trådløst termisk kamera som kan brukes uavhengig av om du har iOS eller Android? Sjekk nye Flir One Pro Edge.



Flir One er kameraet for deg som lenge har hatt lyst til å prøve termografi, men ikke har villet gjøre den store investeringen det - frem til nå - har innebært.

Flir har med Flir One laget et svært prisgunstig produkt som du kobler til din eksisterende Android- eller iOS-enhet. Det eneste du trenger i tillegg er en app - som selvsagt kan lastes ned gratis - og du er "good to go" :-)

Oppdag verden rundt deg på måter du ikke trodde var mulig - og det uten ekstra ledninger, bokser, enheter eller skjermer. Koble Flir One til bunnen av telefonen eller nettbrettet ditt og du har plutselig et digitalt multifunksjonelt verktøy som du kan ta med deg overalt. Du holder bokstavlig talt en helt ny verden i hendene.

Termiske bilder er vakre, men de kommer dessverre ofte med en stor begrensning: Lav oppløsning. Flir One løser dette på en genial måte ved å kombinere bildene fra de 2 separate innebygde kameraene:

 - Kamera 1: Lepton - verdens mest kompakte langbølge-IR-sensor.
 - Kamera 2: Standard kamera.

Lepton står for termografien mens det andre står for detaljene, og når disse kombineres vha. Flirs unike MSX®-teknologi blir resultatet et skarpt, detaljert og svært informativt bilde.

Appen du bruker sammen med Flir One kommer med en rekke ulike funksjoner som du tidligere kun har funnet på langt dyrere termografikameraer. Du kan filme, ta enkeltbilder, sette sammen panoramaer, lage en timelapse-video osv osv. Det finnes mange forskjellige dynamiske paletter å velge blant, f.eks. sort/hvitt, regnbue, kontrast, arktisk, varm/kald og flere andre. 

Finn varmetap i bygg, inspiser elektriske komponenter, påvis fuktighet i veggen før muggen tar overhånd, bruk den til overvåkning, få oversikt over skogsbrannen, inspiser bilmotoren, sjekk om poden virkelig har feber, se gjennom tåke eller røyk osv osv. Friluftsentusiastenene bil nok også gni seg i hendene over muligheten til å oppdage vilt i naturen under forhold hvor det ellers hadde vært vanskelig - eller umulig - å se noe som helst. Den ideelle løsningen for f.eks. ettersøksekvipasjer. Som du skjønner er bruksområdene er nærmest uendelige. Vil du dele med deg hva du bruker din Flir One til hører vi svært gjerne fra deg :-)

Flir One kommer med et innebygget batteri som enkelt lades opp vha. den medfølgende USB-kabelen. Du tapper således ikke telefonens eget batteri mens den er i bruk. Et beskyttende etui samt håndleddsreim følger selvsagt også med.

Siste versjon av Flir One kommer nå også med en høydejusterbar tilkobling (OneFit™). Dette gjør at den passer like godt til telefonen din når du bruker den med deksel som uten - du justerer helt enkelt lengden på tilkoblingspluggen vha. et lite hjul.

VividIR™ er en ny og patentert forbedret måte å prosessere videosignaler på. Du har også muligheten til å velge og kun vise det termiske bildet, eller å kun vise det fra det vanlige kameraet. Du kan justere gain for lettere å kunne skille mellom forskjellige temperaturområder har 3 flyttbare punktområder, 3 firkantede interesseområder og 3 runde interesseområder. 

Ettersom dette er Pro-versjonen av Flir One (ikke LT), kommer den med en del egenskaper både entusiaster og profesjonelle vil sette stor pris på. For det første er den termiske sensoren fire ganger større enn sin lillebror (160x120). Pikselstørrelsen er kun 12μm kontra 17μm på LT-versjonen, og den kan detektere og vise temperaturer helt opp til 400°C

For å kunne bruke denne versjonen av Flir One Pro for Android kreves det at din Android-telefon kommer med Micro-USB tilkobling og at denne støtter USB OTG (On-The-Go). De fleste telefoner gjør dette, men det er noen få unntak. Se i din telefons bruksanvisning eller produsentens hjemmeside for å se om din telefon støtter USB OTG, evt. ta kontakt med oss så kan vi sjekke dette for deg.

Spesifikasjoner:

Temperaturområde, deteksjon: -20° til 400°C
Temperaturområde, bruk: 0° til 35°C
Pikselstørrelse, termisk sensor: 12μm
Oppdateringsfrekvens: 8.7Hz
Fokuseringsområde: 30 cm til uendelig
Nøyaktighet: ±3°C eller ±5%
Termisk følsomhet: 70mK
Følsomhet: 0.1°C
Oppløsning, optisk kamera: 1440x1080
Oppløsning, termisk sensor: 160x120
Vekt: 35 gram.
Dimensjoner: 67x34x14 mm
Batteri: 350mAh, oppladbart
Ladetid: ca. 40 minutter
Brukstid: ca. 60 minutter

 



Forskjeller mellom Flir One PRO og Flir One Pro LT:
 

  Flir One Pro Flir One Pro LT
Oppløsning, termisk sensor: 160x120 80x60
Pikselstørrelse, termisk sensor: 12μm 17μm
Temperaturområde, deteksjon:: -20° til 400°C -20° til 120°C
Termisk følsomhet: 70mK 100mK