Kamera Guide System - 9.Solutions C-Pan Arm II

16995
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
65300

Innovative 9.Solutions har nå kommet med oppfølgeren til den svært kritikerroste C-Pan Arm.

Oppgraderingene som er gjort fra versjon 1 er at den nå har flere deler i karbonfiber for å gjøre den sterkere og lettere, kritiske deler har blitt ytterligere forbedret for å gjøre bevegelser enda mykere og balanseringsvektene er tilpasset filming med vinvinkel på en bedre måte enn den forrige.

Når man skal lage en beskrivelse til et produkt som C-Pan Arm II (CPA) fra 9.Solutions er det fort gjort å tenke "Hvor i all verden skal man begynne?".

Dette guide-systemet omtales gjerne som en hybrid av en jib, kran, dolly og slider, og 9.Solutions-designer Bo Christensen har her tatt det beste fra hver av disse produkttypene og kombinert dem på en svært innovativ og unik måte som tar foto- og videobransjen med storm.

Den avanserte fysikken som ligger bak måten CPA fungerer på, gjør at prosessen blir overraskende enkel for brukeren. Alt du trenger å gjøre er å montere kameraet, gjøre de få og hurtige innstillingene som matcher bevegelsen du ønsker - og du er klar til dyst! Alt dette gjøres uten verktøy, og ettersom hele systemet er mekanisk, behøver du ikke batterier eller strømtilførsel for å bruke armen.

CPA lar deg forflytte kameraet i en svært jevn og kontrollert bevegelse, og enten du trenger en vanlig panorering, utvendige eller innvendige kurver, horisontale eller vertikale (og alle vinkler mellom) scener - eller til og med rett fram og tilbake - vil CPA gi deg muligheten til å forevige ting på en måte som tidligere har krevd flere mann og et halvt årsbudsjett.

Kameraet vil alltid peke i "riktig" retning når du bruker CPA. Dersom du vil at armen skal gi deg en utvendig kurvet bevegelse, vil kameraet peke mot senter av kurven. Ved å endre armens innstillinger har du nær sagt et uendelig antall kurver og bevegelser du kan benytte deg av.

Ønsker du en rett panorering? Ikke noe problem - CPA gir deg en panoreringslengde på 140 cm - nesten 3.5x sin egen lengde.

Ønsker du at kameraet skal bevege seg fra utsiden og inn gjennom f.eks. et bilvindu? Ikke noe problem - og du unngår problemet du ville fått med en vanlig slider, nemlig at skinnene er synlige i bildet gjennom størstedelen av bevegelsen.

Ønsker du å heve produktpresentasjonene du lager et hakk eller syv? CPA lar deg skape bevegelse i bildet mens produktet hele tiden forblir midtpunktet i scenen.

Vi kunne her fortsatt med mange flere eksempler, men vi tror noen av vidoene under best illustrerer hvordan du kan bruke C-Pan Arm II til å gjøre livet som foto- eller videograf langt enklere - og ikke minst mye mye morsommere.

Brukerveiledning finner du her.

Spesifikasjoner

Lengde, med motvektsarm: 92 cm.
Lengde, uten motvektsarm: 62 cm.
Lengde, uten justeringsplate : 54 cm.
Maks. horisontal belastning: 8 kg.
Maks. vertikal belastning: 6 kg.
Egenvekt: 3.5 kg. (uten motvekter)
Motvekter: 4 kg.
Panoreringslengde: 140 cm.
Min. radius, utvendig kurve: 150 cm.
Stativfeste: 3/8"-gjenger
Kamerafeste: 1/4"- og 3/8"-gjenger

Informasjon om produsenten:

9.Solutions er et Taiwan-basert selskap og har hentet navnet sitt fra det berømte "9 dots puzzle" som igjen er opphavet til uttrykket "å tenke utenfor boksen". Å tenke utenfor boksen har vært 9.Solutions filosofi helt fra oppstarten, og de streber etter denne kreative tenkningen når de designer alle sine produkter.

9.Solutions spesialiserer seg på å lage innovative produkter til foto, film, scene, musikk osv. og produktutvalget dekker et bredt spekter av løsninger for å montere, holde, klemme og flytte ulike typer utstyr.

logo-9-solutions