Underlagspanel til produktfoto - 40x40 cm - Chalk

Høydetaljert underlagspanel til deg som driver med produktfotografering, blogging, matfotografering, innlegg på sosiale medier, kunst osv.
På lager
SKU
81281
kr 355,00

Generelt om panelene:

Høydetaljert underlagspanel til deg som driver med produktfotografering, blogging, matfotografering, innlegg på sosiale medier, kunst osv. fra våre engelske venner i Photo Boards.

Alle panelene fra Photo Boards er fotografiske bakgrunner designet for å se ut som ekte teksturer. De er printet på høykvalitets PVC med en myk sateng-aktig finish på den ene siden som ser ut som en ekte teksturert bakgrunn eller overflate.

Panelene kan brukes hver for seg eller sammen (ett panel som underlag og ett som vegg) for en svært fotorealistisk effekt.

La deg gjerne inspirere ved å kikke litt på Photo Boards brukergalleri på Instagram.Om dette panelet:

Dette panelet - "CHALK" - er av en gammel og slitt metallplate og kommer med en "støvete" og blek blåfarge. Lag av rust og maling forsterker den rustikke følelsen og man kan nesten fornemme historien som ligger bak.

Perfekt til botaniske elementer, enten de er helt grønne eller fargesprakende. Se for deg at det en gang var en del av en fantastisk vinterhage i et fransk chateau

Størrelsen på dette panelet er 40x40 cm.

Spesifikasjoner
Dimensjoner 40x40 cm