Studiopakke - Godox QS-900-V1

10995

Midlertidig utsolgt Ikke på lager

SKU
97131

Komplett studiopakke bestående av 3 blitser, 2 softbokser, 1 reflektor, 3 stativ og fjernutløser.

QS-serien fra Dynaphos består av profesjonelle studioblitser som er like godt egnet for profesjonelt bruk i middels til svært travle fotostudioer som for kvalitetsbevisste entusiaster som vil prøve seg på f.eks. bryllupsfotografering, portrett, mote, reklame osv eller bygge seg et eget fotostudio.

QS-serien består av kraftige studioblitser som lar fotografen nyte godt av å kunne justere effekten tilsvarende hele 6 f-stops og en høykvalitets regulator sørger for at spenningen - såvel som fargetemperaturen - holder seg konstant uansett hvilken effekt du stiller blitsen inn på. Med en ladetid fra imponerende 0.3 sekunder behøver du heller ikke vente lenge på at blitsen skal lade seg mellom hvert bilde.

Kun elektroniske komponenter av ypperste kvalitet er brukt og et solid hus i aluminium innkapsler det hele.

På framsiden er innstillingslyset og blitsrøret dekket av en beskyttende glasskuppel for å bedre beskytte disse og på baksiden finner du et oversiktlig kontrollpanel med 2 trinnløse brytere øverst som lar seg justere effekten på både innstillingslyset såvel som selve blitsen.

Som de fleste nyere blitser fra Godox, kommer også denne modellen med innebygget 2.4GHz mottaker, noe som gjør at du kan bruke alle fjernutløsere i Godox sin X-serie. Du kan selvsagt også trigge den vha. en vanlig kamerablits via den innebygde fotocellen eller en synk-kabel.

QS-serien har innebygget aktiv kjøling og er kompatibel med alt tilbehør som benytter seg av standard Dynaphos og Bowens-fatning. Den leverer varene så til de grader at vi oppfordrer deg til å sammenligne den med blitser fra andre produsenter til den mangedobbelte prisen.

Alt i alt føler vi oss rimelig sikre på at du kommer til å bli like begeistret for disse blitsene som vi har blitt :-)