Studiopakke - Godox QT-800-V1

11995

Midlertidig utsolgt Ikke på lager

SKU
97140

Komplett studiopakke bestående av 2 blitser, 2 softbokser, 2 stativ og fjernutløser.

QT-serien fra Dynaphos består av svært profesjonelle studioblitser som er meget godt egnet for både profesjonelt bruk i middels til svært travle fotostudioer og for kvalitetsbevisste entusiaster som utelukkende vil ha det beste. Pga. den imponerende hastigheten kan QT-serien brukes til å fryse svært hurtige bevegelser, og med en skuddrate på opp til 10-20 pr. sekund har denne blitsen spesifikasjoner som mange andre studioblitser i samme prissegment bare kan drømme om.

QT-serien lar fotografen nyte godt av å kunne justere effekten tilsvarende hele 8 f-stops og en høykvalitets regulator sørger for at spenningen - såvel som fargetemperaturen - holder seg konstant uansett hvilken effekt du stiller blitsen inn på. Med en ladetid fra imponerende 0.05 sekunder behøver du heller ikke vente lenge på at blitsen skal lade seg mellom hvert bilde.

IGBT-kontroll er standard på alle lampene i QT-serien og kun elektroniske komponenter av ypperste kvalitet er brukt og et solid hus i aluminium innkapsler det hele.

Som de fleste nyere blitser fra Godox, kommer også denne modellen med innebygget 2.4GHz mottaker, noe som gjør at du kan bruke alle fjernutløsere i Godox sin X-serie. Du kan selvsagt også trigge den vha. en vanlig kamerablits via den innebygde fotocellen eller en synk-kabel.

QT-serien har innebygget aktiv kjøling og er kompatibel med alt tilbehør som benytter seg av standard Dynaphos og Bowens-fatning. Den leverer varene så til de grader at vi oppfordrer deg til å sammenligne den med blitser fra andre produsenter til den mangedobbelte prisen.

Alt i alt føler vi oss rimelig sikre på at du kommer til å bli like begeistret for disse blitsene som vi har blitt :-)