Røykgranater - 25 stk. mix'n'match - Enola Gaye EG18X

Dette er en pakke med 50 stk. røykgranater i "EG18X" - serien fra Enola Gaye. Du bestemmer selv hvilke farger du ønsker og hvor mange av hver ved å trykk på +/- knappene under hver farge.

På lager

SKU
97253
kr 3 759,00 Vanlig pris kr 4 475,00

Røykgranatene fra meget anerkjente Enola Gaye går for å være blant de beste som vi dødelige har lov til å kjøpe, og de kjennetegnes av en god og tett røykmengde som få andre produsenter klarer å levere. Det er ikke uten grunn at både filmstudioer, militæret og politiet står på kundelisten til denne britiske produsenten.

Etter at den beskyttende hetten er fjernet, fjerner du splinten ved å trekke ringen rett ut til siden og du har nå et par sekunder på deg før tykk og fin røyk begynner å strømme ut fra granaten.

Dette er en pakke med 25 stk. røykgranater i "EG18X" - serien fra Enola Gaye. Du bestemmer selv hvilke farger du ønsker og hvor mange av hver ved å trykk på +/- knappene under hver farge.


 
En røykgranat er en pyroteknisk artikkel og er således underlagt strenge regler når det gjelder både kjøp, salg og bruk. 

Aldersgrensen for kjøp og bruk av røykgranater er 18 år og vi krever at du sender oss en kopi/bilde av gyldig legitimasjon på epost før vi sender varen til deg.


 
Spesifikasjoner: 

Antenning: Wire Pull
Farge: Mix'n'match
Røykutgang(er): 1 stk. - topp
Lunteforsinkelse: 2 sekunder
Varighet (ca): 50 sekunder
NEC: 140 gram
Dimensjoner: 55x55x113 mm
Røyktetthet: 8/10
Røykhastighet: 10/10
Spesifikasjoner
Antall Pakke
Farge Mix'n'match
Type EG18X (XL)