Laser Trigger - Cactus LV5

Spesialpris 800 Vanlig pris 1435
Midlertidig utsolgt Midlertidig utsolgt
SKU
11351

Cactus LV5 er en laser trigger som er perfekt for deg som vil drive med høyhastighetsfotografering, sette opp kamerafeller i naturen eller utforske spennende måter å fjernutløse ditt kamera på.

Etter over et år med forskning og utvikling kom Cactus med et unikt produkt - LV5! Ved å kombinere laser- og radioteknologi i en pakke er LV5 - i tillegg til stativ og en kabel - alt du trenger for å fjernutløse kameraet ditt på måter du ikke trodde var mulig. Med en vekt på litt over 300 gram og et beskjedent strømforbruk (4 stk. AAA-batterier) mener mange det er den mest allsidige og brukervennlige laser triggeren på markedet.

LV5 er en klasse 1 laserenhet som utløser kameraet enten ved direkte kablet tilkobling eller trådlåst via den innebygde Cactus RF-modulen. Ettersom LV5 opererer på de samme kanalene som både V5, V6 og RF60 kan den også utløse blitser med V5 eller V6 mottakere eller direkte til en RF60. Med andre ord en veldig praktisk måte å drive med høyhastighetsfotografering.

LV5 har 2 måter å utløse kameraet på - "Trap & Escape" - som fungerer helt motsatt av hverandre. "Trap" utløser kameraet i det laserstrålen brytes av et objekt mens "Escape" utløser kameraet i det objektet forlater laserstrålen og sensoren oppdager dette.

Noe av det som gjør LV5 så unik er evnen til å kunne tilpasses ulike scenarioer. Vha. "Delay"-innstillingen forteller du LV5 hvor lang tid den skal vente fra laserstrålen brytes til den skal utløser kameraet. Denne kan settes fra 1-400 ms. I tillegg kan du vha. "Freeze"-innstillingen fortelle LV5 hvor lenge etter den har utløst kameraet den skal vente før den detekterer at laserstrålen brytes på nytt. Denne kan settes fra 20 ms - 4 sekunder.

Senderen og mottakeren kan være opp til 150 meter fra hverandre og fungerer like fint utendørs i sollys som innendørs.

LV5 kommer med en innebygget fjernutløser (tilsvarende Cactus V5). Du trenger dermed kun en fjernutløserkabel (se under "Tilbehør"-fanen) for å komme igang. Full utnyttelse (f.eks. montere LV5 på et annet sted enn du har kameraet) krever at du kjøper en ekstra fjernutløser til å trigge kameraet, f.eks. Cactus V5 eller V6.

PS: Føtter medfølger ikke - se tilbehør under.

Spesifikasjoner:

Radiofrekvens: 2.4 GHz
Kanaler: 16
Laserfrekvenser: 500Hz, 1KHz
Synk.hastighet: Opptil 1/1000s
Maks avstand, mørke: 150 meter
Maks avstand, sollys: 20 meter
Maks RF avstand: 100 meter
Driftstemperatur: -20°C til +50°C
Strøm: 4 (8) stk. AAA-batterier
Batterilevetid, sender: Opptil 80 timer
Batterilevetid, mottaker: Opptil 180 timer
Vinkling: 20° ned til 65° opp
Dimensjoner, sender: 92x80x93 mm
Dimensjoner, mottaker: 153x80x93 mm
Vekt, sender: 135 gram
Vekt, mottaker: 175 gram